La roda del hàmster invisible

Estem immersos en una mena de roda infinita d’intolerància i violència verbal –en alguns indrets, també violència física–, com aquelles rodes dels hàmsters que giren sense parar fins que el petit animaló surt disparat a l’aire cap a un destí incert, o bé, cansat i desencisat, afluixa i quan se n’adona que la roda no gira tant ràpid, s’atura i surt esgotat sense ganes de fer res més.

Un jutge per sobre de la immersió

Portem uns dies parlant i escoltant la vergonyant sentència d’un jutge a favor d’una família castellanoparlant de Canet que obliga a un centre educatiu a fer un 25% de les classes en castellà, per ell i per a tota la resta de l’aula.

Feixistes atiant el foc

Com dic, és vergonyant, però ho és més sentir les paraules de líders de partits (feixistes) atiant el foc contra el públic a  les xarxes o televisions i altres mitjans, fent comparacions inversemblants a les marques que feien els nazis als jueus, sense sentit i totalment contraposades a la realitat.

Més divisió?

Aquest fet ha generat de nou discrepàncies i controvèrsies entre els partits independentistes, entitats i societat catalana en general. I d’això em queixo: que no ho veieu que busquen dividir-nos constantment?

Esperit 1 d’octubre

A veure quan fem alguna cosa de forma unitària, amb l’esperit 1 d’octubre, i aturem aquesta persecució i, de pas, fem la independència.

Ens ho empassem tot

I mentrestant nosaltres anem callant i discutint, l’emèrit s’ha desempallegat de la causa suïssa que el perseguia –clar que és inviolable, oi?– i un tal “eme punto rajoy” ha tornat a patir d’Alzheimer i no recorda ni qui era un estret amic i col·laborador seu, de cognom Villarejo i càrrec, comissari.

I la roda no s’atura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.