Mal servei

He tingut una experiència deplorable (mal servei) amb l’empresa ADTPostales, del grup Correos i us ho passo a explicar per evitar-la sempre que pugueu. Sembla que es dedica a la tramitació a les duanes en enviaments internacionals.
A finals de novembre passat, uns amics americans que havien vingut l’estiu anterior a visitar el Penedès, en agraïment dels detalls de la seva estada, em van demanar l’adreça particular. Els hi vaig donar pensant que m’enviarien una postal de Nadal.

Caram amb les presses!

A primers de febrer, concretament el dia 6, rebo una notificació urgent de Correos dient que tinc un paquet a les oficines d’ADTPostales i que, aquell mateix dia, venç el termini per indicar les dades per fer la importació. Caram amb les presses!
Immediatament accedeixo a la pàgina web indicada i confirmo que el paquet és dels meus amics americans. M’afanyo a crear l’usuari i a facilitar tota la informació que em demanen.
Em poso en contacte amb els amics americans i em diuen que si, que m’han enviat un paquet. Es mostren molt estranyats que no els hagués dit res fins llavors, doncs m’havien enviat el paquet durant el desembre, pensant que el tindria per Nadal, i érem al febrer!

Justificant de compra o declaració jurada!

Dos dies més tard rebo un missatge d’aquesta empresa al meu correu electrònic, demanant-me un justificant de compra o una declaració jurada. Altre cop donant-me presses: 72 hores per complimentar-ho.
Em torno a posar en contacte amb la família americana per demanar-los el contingut detallat del paquet, el pes, les mides i el cost. De nou, malgrat estranyats per les preguntes, m’ho indiquen.
Accedeixo al web i els adjunto el document amb la meva declaració explicant el contingut, el pes, el valor i dient que és un regal, tot esperant alguna nova notificació de l’enviament.
Exactament un mes després, el 8 de març, rebo un nou correu electrònic indicant-me que procedeixen a retornar el meu enviament.

No entenc res.

L’adreça de correu no admet respostes. A través de la pàgina web tampoc hi ha cap altra opció. Al telèfon d’atenció al client –inexistent al web– només m’envien d’un lloc cap a l’altre, o surt una màquina explicant les opcions i havent de prémer la tecla que correspon. Quan em diu si vull ser atès en català, malgrat prémer l’opció correctament, la màquina es penja!
Continuant en castellà, a partir d’un punt deixa de reconèixer al teclat i també es penja, això si, pagant tu la trucada del 902.
A través de la pàgina web et permet obrir una incidència, encara que mooolt lentament. Poso la informació que va demanant del paquet: enviament, dates, documents, pes, valor, etc., fins que al final diu que com que es tracta d’un incidència com a receptor d’un enviament no puc reclamar res i et fa fora del procediment.
He buscat per internet i tot el que trobo d’aquesta empresa són misèries i preses de pèl. Quines ganes tinc de viure en un país normal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen + 14 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.