S’acosta la victòria, no en dubtis!

Mentre repassava aquest mateix article, abans d’enviar-lo, m’arriben missatges de la irrupció de la guàrdia civil a diferents Conselleries de la Generalitat així com a diverses empreses i actors importants de la logística del referèndum.
Això, m’obliga a revisar el text i fer algunes rectificacions, però el missatge és prou clar: el govern espanyol ha decidit finalitzar l’etapa democràtica saltant-se tots els drets de la ciutadania. Tant el PP, com la seva marca blanca (C’s), com PSOE i algun altre partit dels considerats minoritaris al Congrés, es creuen impunes a aquestes accions i recolzen aquest estat d’excepció encobert.

Malauradament això no ens ve de nou

Aquest mateix estiu vam poder veure el documental de les clavegueres de l’estat on de forma contundent i perfectament tramada alguns membres de govern, policia, poder judicial, premsa, mitjans públics i un llarg etcètera, portaven a terme accions pròpies d’èpoques de dictadura amb l’intent de bloquejar qualsevol brot catalanista. Tot gestionat per un partit involucrat, presumptament, en nombrosos casos de corrupció, de manipulació i d’alteració de proves, d’accions per al seu propi benefici, com deia, presumptament, però amb molts imputats i detinguts. Informacions que ens van arribant, retocades, encobertes i sovint manipulades per evitar l’escàndol i fer callar a la societat. Tenim casos per, perdoneu l’expressió: flipar! Persones mortes o desaparegudes en circumstàncies dubtoses, jutges incapacitats o traslladats, destruccions de proves, incendies fortuïts de seus de justícia, i d’altres fets que tenen en comú la corrupció. Com a mínim una mica sospitós, no?
Saben que no poden mobilitzar tancs o, dit d’una altra manera, no poden treure les armes i torturar o matar a tort i a dret, perquè ningú és culpable de res. El que estan provocant és, de llarg, repressiu i contrari als drets fonamentals.

A tenir present

I, tinguem-ho present i fem-ho valer allà on ens trobem: és un procés que va sorgir del poble i el finalitzarà el poble. La millor resposta per fer-hi front i arribar a la nostra anhelada República Catalana és defensar-la al màxim, amb seny, coratge, de forma pacífica i sobretot, sense por.
Tot el que fan és per fer por, però això s’ha acabat.
Com va dir Gandhi: “Primer t’ignoren, després se’n riuen, després t’ataquen i, finalment, guanyes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + 8 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.