L'orgull de pertinença

Avui he llegit l’article del Salvador Sostres (com deuen fer molts dels lectors de l’avui) i hi estic completament d’acord.
A veure, en Salvador Sostres hi ha dies que, com tots, està més encertat, i dies que et deixa estorat pel vocabulari que utilitza.
I parla del resultat electoral a França. Considero que sigui qui sigui el que mani, d’esquerres o de dretes, hi ha d’haver un respecte per les persones i el seu orgull de pertinença. I tal com diu, un president que dóna la benvinguda a qualsevol immigrant que arribi a França a fer-la més gran amb bona conducta i treball, però que serà implacable amb els qui vulguin desnaturalitzar-la, devaluar-la o destruir-la.
Dieu-me nacionalista, de dretes o el que vulgueu, però em sento orgullós d’aquesta terra que m’ha vist créixer i que em permet desenvolupar-me amb llibertat.
I m’emprenya que ens vulguin inculcar a ser diferents, a actuar d’una forma que no és la nostra quan ens “visita” algú d’un altre lloc. I quan aquests que ens volen sotmetre es fan dir lliberals, catalanistes i no se quina colla de rucades més.
I sóc el primer en col·laborar i en donar un cop de mà a qui ho necessita, però sense deixar-se portar per aquest fanatisme anticatalà.
Felicitats doncs Salvador per l’article.
More...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.