Accés a les armes. Societat malalta?

Ahir va aparèixer al món una nova notícia colpidora: un estudiant d’una universitat americana ha matat a 32 persones, estudiants i companys d’ell mateix.
Malauradament aquestes noticies o de similars n’hi ha cada dia. Un dia es tracta d’un home-suicida; l’endemà d’un cotxe-bomba; l’altre d’un paquet-bomba, etc, etc.
El problema és que arriben amb tanta freqüència que passen a ser noticies “qüotidianes”. I realment aquí està el perill: ens hi anem acostumant sense voler. I deixen de ser novetat. És clar que mai voldríem que existís aquesta novetat, oi?
Però ens colpeix molt, malgrat sigui lluny.
He sentit diferents comentaris que feien a la ràdio mentre conduia i no hi estava del tot d’acord. Es parlava que l’error és la legislació americana i la facilitat amb la qual es poden comprar armes. I si, és cert. Però és com moltes coses “dolentes” d’aquesta vida: algú en té molt d’interès.
Així doncs, perquè se’n fabriquen?
Crec que, com les drogues, hi ha algú al darrera molt interessat en que existeixin i es comercialitzin.
Estic d’acord que és molt fàcil aconseguir aquestes armes en aquests països, però sinó per diners també s’aconseguiria, allà mateix o en un altre s”supermercat” mundial.
Sinó que ho preguntin a aquells desgraciats que van vendre la dinamita a uns magrebins per uns quants calers. No sabien que posteriorment la utilitzarien per fer saltar pels aires uns trens a Madrid. Però clar, els calers són els calers, i si els peta als dits, ja s’espavilaran. Què devien pensar que en farien els “compradors” quan la van “vendre”?
Doncs ja n’hi ha prou!
Les armes no serveixen per res més que per matar!
Que facin plegar les empreses que fabriquen armes i que es destinin els esforços a treballar amb les persones que pateixen aquests transtorns psicològics que un dia repassen els apunts del dia amb els companys de classe i l’endemà se’ls emporten del mig sense permís.
More...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.